Всичко за мен

Моята снимка
Terni, Italy
Просто една щастлива жена!!!

вторник, 9 ноември 2010 г.

ЗАДУШЕНО ЗАЕШКО















Месото се нарязва на порционни парченца.В дълбок тиган се налива олио и се слага парченце краве масло.Месото се запържва.След това се добавя нарязан на кръгчета чесън и много лук нарязан на полумесеци.Всичко това се посолява и се запържва докато стане златисто.Следващата стъпка е да отворим бутилка бяло вино,което задължително трябва да е с хубав аромат и да си сипем чаша винце за отскок :) ,а останалото да налеем върху месото.Намаляваме котлона и оставяме да се задушава така 2 часа на слаб огън.Колкото повече,толкова по-добре.Става наистина много вкусно и сочно.Опитайте!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар