МИСЛЯ, ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕК СЕ РАЖДА НА ТОЗИ СВЯТ С ЕДИН КУП ТАЛАНТИ.МНОГО Е ВАЖНО ДА МОЖЕМ ДА ГИ ОТКРИЕМ В СЕБЕ СИ И ДА ГИ РАЗВИЕМ, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПОЛУЧАВАМЕ УДОВОЛСТВИЕ ОТ ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИМ!!!
понеделник, 15 ноември 2010 г.
МЯСО ПО ФРАНЦУЗСКИ
Мясо, в данном случае куринные отбивные без косточки, посолить, поперчить, сбрызнуть уксусом. Лук нарезать кольцами. Смазать форму маслом, выложить мясо, сверху лук, смазать майонезом.налить немного водички в форму и поставитьзапекаться.За 5 минут до конца сыр (натереть на крупную терку) и посыпать сверху мяско. Запекать в духовке до образования коричневой корочки.Приятного апеетита.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар