Всичко за мен

Моята снимка
Terni, Italy
Просто една щастлива жена!!!

вторник, 17 април 2012 г.

Салата с манатарки

Много вкусна салата за специални случаи! Отдавана се замислям да направя "Гъбен ден" и ето че този ден дойде. Купихме какви ли не гъби и ето какво се получи :) 

 Гъби манатарки със спанак http://rumicka.blogspot.com/2012/04/blog-post_2720.html 
Спагети с гъбен сос - http://rumicka.blogspot.com/2012/04/blog-post_2754.html

Пресни манатарки (в моя случай замразени пресни). Нарязах манатарките на филийки. В горещ тиган сложих 1 с.л краве масло и също толкова олио. Изпържих гъбите и ги овкусих със сол и черен пипер. Гъбите бяха уникални и на външен вид и на вкус. Сервирах ги със зелена салата с бейби спанак и домати.
Приятен апетит на всички, гответе, получавайте удоволствие от това и бъдете щастливи! 

2 коментара:

  1. Уха...,как искам да си боцна
    Обожавам гъбки приготвени по всякакъв начин
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  2. Руми, не знам от коя рецепта да започна, затова ще си излея душичката тук:): сьомгата е сред любимите ми риби, а ти така хубаво си я приготвила, как си завила, как си я поднесла, може ли да заменя дегустатора ти:).Зайчетата така си ги издокарала, толкова красиви са се получили. Миникозуначетата са чудни, а снимките от процеса на приготвяне са толкова уютни, че се пренесох при теб. Салатата с ягоди и грейпфрут е страхотна комбинация на вкусове и аз съвсем скоро ще си я приготвя. Пиленцето е голяма вкусотия! Салатата с моцарела е сред любимите ми и е идеална към това пиленце. Тези хубавелки със руската буквичка са много изкушаващи. Спагетите с гъбите направо ми се прииска да забода вилицата в тях...Манатарки обожавам по всякакъв начин, а ти си представила чудесни рецепти! Руми изкусителка си голяма! Но най-вече си уникална домакиня, което личи от всяка твоя снимка - толкова уютно местенце е тук! Честит празник, още веднъж!

    ОтговорИзтриване