Всичко за мен

Моята снимка
Terni, Italy
Просто една щастлива жена!!!

четвъртък, 13 септември 2012 г.

Толстолоб с домати и босилек в пароварка




Хайде, заповядайте на масата мили мои да споделите с мен този прекрасен обяд :) 
Искам да ви предложа нова риба-гостенка в моята кухня - толстолоб. Мисля, че достойно се представи.
Парче филе толстолоб измих и подсуших. Върху парче фолио подредих кръгчета пресен домат, отгоре филе толстолоб, върху него наръсих малко сух босилек. Пак кръгчета домат и босилек. Полях всичко с 1 с.л. зехтин. Оформих фолиото като лодчица и сложих пликчето в пароварката за 30 минути. 
Чудесен вкус, аромат и удоволствие!!!
Приятен апетит мили мои и бъдете щастливи!!!

4 коментара:

  1. Руми, в твоя блог намирам много интересни идеи за здравословно хранене!Поздравления! Ще се възползвам и от тази идейка!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти много мила tillia! Много се радвам че харесваш нещата ми. На 4 октомври ще стане 1 година откакто реших да променя начина си на живот и на хранене. Опитвам се да сваля килограми със здравословно ядене и спортуване. Засега успявам и затова всеки ден си готвя нещо полезно и задължително се опитвам да сервирам красиво за да не ми липсват някои неща :)

      Изтриване
  2. Руми, все повече се навивам за тази пароварка! Големи вкусотии правиш в нея! И сега тази рибка изглежда невероятно вкусно! Страхотна си!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Candyчка :)с пароварката се родих, защото е много лесно да готвиш бързо и полезно. Правя много неща с нея и всички са вкусни. Всичко си запазва вкуса и е много лесно да се храниш здравословно, особено когато се опитваш да пазиш диета :)
      Приятни почивни дни миличка :)

      Изтриване