Всичко за мен

Моята снимка
Terni, Italy
Просто една щастлива жена!!!

четвъртък, 20 септември 2012 г.

Бонбони с марципан
За тези бижутки купих готово парче марципан. Омесих го с малко амаретто и добавих малко розова боя за да боядисам марципана. Разделих парчето на малки равни парчета. В средата сложих ядка макадамия и оформих топчета. Подредих бонбонките върху скаричка и ги полях с шоколадова глазура. Оставих ги на студено да се схване шоколада и това е цялата яритметика :)
Нарочно не исках да са целите в шоколад, макар че сега виждам, че можеше по-красиво да ги полея...ама ще се изядат и така вече знам имам опит. 
Ами това е от мен за днес :)

3 коментара:

  1. Руми, :) много весело тук! Какви са бонбончета и декори! Страхотна си, наканила съм се на Моцартчетата, ама да видим кога:)

    ОтговорИзтриване
  2. О, да! Весело и много зарибяващо с тези декорации за маффини. След дълго търсене установих че вълшебния магазин за разни сладкарски чудеса "Aroma House" се намира под носа ми...е добре не е точно под носа, но на две преки от нас и пощурях от радост. Сега планирам пак да го посетя, защото предишния път похарчих всички налични парички за капсулки и декорация за маффини, бонбони, шишенце за глазура. Едвам си тръгнах.
    Затова успех с Моцарчецата и ще чакам да ни ги представиш.В твоя вариант ще са върховни, както всичко!!

    ОтговорИзтриване