Имах парче сьомга, което исках да намажа със зехтин, сол и черен пипер. Тъкмо си мих ръцете след салатата с моркови, чесън и майонеза когато ми хрумна идеята да намажа рибата отгоре с тази салата и Господ да ми е на помощ.
Парчето риба сложих върху любимата ми "лодка" от фолио, отгоре сложих от салатата с моркови, хубаво намазах плътен дебел слой и сложих рибата във фурната за 20 минути на 200 градуса.
Ами това е моята рецепта, лесно, бързо и както каза Главния Дегустатор - Рум, много вкусно си я направила сьомгата, мерсииииии!
P.S. Понеже всеки път когато готвя нещо и импровизирам почвам да го тормозя-Какво мислиш, хареса ли ти, усеща ли се подправката, хареса ли гарнитурата, имаше ли забележки....Дегустатора ми започна да ми намира кусури :) На другия ден каза, че малко се е променил вкуса и че снощи рибата била по-вкусна :) ама си я изяде без да му мигне окото или да се смръщи поне малко :)))))
Май съм го разглезила :)
Поредната ти жестока рецепта с риба!!! Ама си страшна "риботрошачка" :) Директно отива във фейвъритс тази рецепта!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти много, заслужава си да се опита :) Хареса ми как ме нарече "риботрошачка" хахахаха
Изтриване