Всичко за мен

Моята снимка
Terni, Italy
Просто една щастлива жена!!!

четвъртък, 1 март 2012 г.

Сьомга със зеленчуци в пароварка

За рецептата могат да се използват различни пресни зеленчуци. Аз намерих в хладилника следните - лук,морков, тиквичка, карфиол, червена чушка и домати чери. 
Нарязах всичко на средно едро, доматите чери оставих целички, само направих кръстче отгоре за да не се спукат, а да могат да се отворят като цветенца, добавих парчетата сьомга, малко зехтин сол и поръсих с мащерка.За по-хубав аромат сложих и копър.
Сложих всичко върху фолио, хубаво пакетирах пакета и го сложих в пароварката за 30 минути.
Все още нямам снимка от готовото ястие, предполагам че ще имам, ако дегустатора ми не забрави да снима. Обикновено готвя, сервирам, снимам, ама днес преди работа успях да снимам само първия етап, без резултата :)
P.S.Попитах дегустатора - Какво да направя нещо вкусно за вечеря днес? - отговора последва незабавно - Сьомга със зеленчуци във фолио в пароварка от онази вълшебната...тъкмо ще снимаш, нали нямаш снимка в блога :)

2 коментара:

  1. Руми, резултата е ясен, като гледам началото! Добре, че няма снимка, че посред нощите какво ще правя!:). Честита баба Марта! Да си много здрава и щастлива и все така усмихната!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз така и не можах да видя нито резултат, нито снимка :)всичко беше изядено. Но Главния Дегустатор каза, че е било мноооого вкусно и че като свърша постенето пак ще направим, за да опитам и аз и да направя хубави снимки :)

      Изтриване