Всичко за мен

Моята снимка
Terni, Italy
Просто една щастлива жена!!!

вторник, 28 декември 2010 г.

Пълнени чушки

Приготвяме си 1 глава лук,1 морков,1 голям картоф,1 чаша ориз и 300 грама свинско месо.Нарязваме всичко на дребни кубчета,месото също.Слагаме дълбок тиган на котлона.Сипваме олио слагаме накълцаното месце,запържваме,след това добавяме лукчето,след малко морковите,картофите и запържваме.Добавяме ориза,подправките и след малко сипваме чаша вряла вода.Захлупваме с капак и сваляме от котлона ориза да поеме водата.
Включваме фурната на 200 градуса на режим вентилатор.
Взимаме червени сухи чушки,поливаме ги с вряла вода и ги оставяме да престоят 10-15 минутки.
Взимаме готова чушка и я пълним,но не много плътно.Подреждаме чушките в тава и сипваме малко водичка.
Слагаме тавата във фурната и печем.Готовите чушки сервираме със сос или просто така.
Обожавам ги тези великолепни чушки,напомнят ми за мама,която ги правеше специално за мен с много любов и доброта.Липсваш ми маминка...

Няма коментари:

Публикуване на коментар